Promise kreira jedinstvena rešenja prilagođena zahtevima u oblasti IoT, skladištenja podataka i dostupnosti čuvanog video materijala.

Kompanija Promise Technology je nastala početkom poslednje decenije 20. veka u Tajvanu, da bi do njegovog kraja ostavila značajan trag u industriji razvojem RAID kontrolera i čipova za matične ploče. Istvremeno se otvara kancelarija u Holandiji, a zatim i u Kini. Promise osvaja mnogobrojne nagrade za inovaciju tehnologije, skladištenje materijala i dr. U periodu od 2010. do 2013. godine, Promise je iznedrio novo rešenje za RAID na matičnoj ploči, odnosno Next Generation ROMB (RAID on Motherboard) i uvodi prva Thunderbolt rešenja, Pegasus i SANlink. U narednom periodu razvoj svojih rešenja usmerava na rešenja zasnovana na skladištenju podataka u cloud-u, započeo uvođenjem VSky rešenja, 2015. godine, dok je već naredne Promise je pokrenuo Apollo Cloud, svoj prvi potrošački proizvod.

Kao proizvodi Promise-a se izdvajaju:
⦁ Apollo Cloud;
⦁ Pegasus;
⦁ SANlink;
⦁ Vess;
⦁ Vtrack.

Promise, takođe, nudi bogat porfolio inovativnih rešenja skrojenih prema jedinstvenim potrebama svakog korisnika. Izdvaja se 5 vrsti rešenja:
⦁ Korisnik/IoT je usluga u okviru koje Promise nudi Apollo Cloud, snažno i jednostavno personalno skladištenje podataka na cloud-u kojim se pristupa putem Apollo Cloud App. Aplikacija mogućava pristup sa različitih uređaja i platformi, sa ugrađenim iOS 11, za do 40 članova među kojima se podaci mogu deliti privatno, a moguće je i javno deliti različite sadržaje. Putem aplikacije se može kontrolisati i „live stream“, vršiti pregled dnevnih izveštaja, kreirati klipove i deliti video materijale dobijene u okviru Apollo Cloud 2 Duo IP kamerama.
⦁ Bogati mediji (Rich media) – Promise rešenja omogućavaju pristup pojedinačnim i grupama korisnika, kao i uređivanje, deljenje i distribuciju 4K snimaka za post-produkciju i emitovanje, ali i primenu u verskim, sportskim i obrazovnim okruženjima.
⦁ Nadzor – Pored proizvoda i rešenja namenjenih za unapređivanje i olakšavanje skladištenja podataka i njihovo korišćenje, Promise u okviru nadzora nudi sertifikovane obuke, koje omogućavaju razvoj znanja i veština potrebnih za projektovanje, ugradnju, puštanje u rad i održavanje optimalnih bezbednosnih rešenja. U ponudi je i Planer nadzora, odnosno online alat za planiranje komplikovanih projekata nadzora, Nadzorni ekosistem, odnosno blisku saradnju sa partnerima na razvijanju poboljšanih mogućnosti integracije, kao i SMARTBOOST™ tehnologija, kreirana za prevazilaženje problema „uskog grla“ u ispoljavanju performansi i omogućavanje upotrebe znatno većeg broja IP kamera.
⦁ ODM rešenja – Promise je proizvođač originalnih dizajnerskih rešenja (Original Design Manufecturer – ODM) i smatra se jednim od vodećih proizvođača u industriji skladištenja podataka. Promise ODM rešenja omogućavaju smanjenje perioda potrebnog da proizvod stigne na tržište, smanjenje troškova i logističke složenosti pomoću svetske mreže poslovnica i partnera, kao i fleksibilnu ponudu skrojenu po potrebama korisnika.
⦁ IT – Porfolio IT rešenja podrazumeva izvanredan kvalitet, pouzdanost i stalnu tehničku podršku. IT rešenja obuhvataju objedinjeno skladištenje podataka, uređaje namenjene za male radne grupe unutar malih i srednjih preduzeća i veliku gustinu i visoko dostupno skladištenje za velike Data Centre. Promise na ovaj način pruža zaštitu podataka, virtualizaciju poslovanja, skaliranje sistema i kontinuitet poslovanja.
⦁ Profesionalne usluge – PROMISE Professional Servise obuhvata pruduženi garantni rok, program tehničke obuke, Promise Servise Plus (PSP) Onsite Hardware Replacement, donosno zamenu hardverskih komponenti na licu mesta, kao i prefesionalnu uslugu ugradnje.

Imajući u vidu kvalitet, višedecenijski uspeh i korporativne vrednosti, DBS je ukazao poverenje Promise Technology rešenjima, pre svega namenjenim skladištenju podataka.