SONY


SONY sigurnosne kamere su dizajnirane da zaštite ljude i imovinu, bez obzira na sredinu u kojoj se nalaze, kao i na uslove osvetljenja.

Linija proizvoda kompanije SONY dizajnirana je tako da u potpunosti zadovolji potrebe za nadgledanjem, bez obzira na kompleksnost zahteva korisnika.

SONY kamera uvek vidi sve i ne propušta ništa.

Prvi zahtev svakog kupca sistema video nadzora je da ima kvalitetnu sliku i video zapis.

SONY

SONY IP video kamere su jednostavne za instalaciju što doprinosi smanjenju troškova implementacije sistema na određenom projektu.

Uz pomoć jedne 4K SONY video kamere korisnici mogu da prate više scena koje su im zanimljive na jedinstvenoj sceni, kao da poseduju više kamera. Ovakav pristup dizajniranju sistema video nadzora može dati dobre rezultate jer se jednim uređajem zamenjuju četiri, kao na slici:

Nova 4K tehnologija daje mnogo novih mogućnosti pri eksploataciji sistema video nadzora, ali u isto vreme povećava troškove za kupovinu opreme na kojoj će se skladištiti snimci. SONY 4K kamere imaju mogućnost da određeni deo slike prikazuju u punom kvalitetu, dok na ostatku koji nema značaj pružaju mogućnost smanjenja kvaliteta, kao na slici: