Aktuelno

U susret trećoj deceniji poslovanja sa proširenim portfoliom usluga, odlučili smo da unesemo izmene u naš vizuelni identitet. Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo naš novi logo i modernizovanu Internet stranicu. 

Kada je logo u pitanju, pre svega smo težili jednostavnosti, eleganciji i svedenosti, a da ipak ostanemo dovoljno prepoznatljivi. Razmatrajući pravac u kome želimo da idemo, prepoznali smo da boje izazivaju najznačajniji efekat. 

DBS je sinonim za bezbednost, poverenje, visoki kvalitet usluge i savremenu opremu i tehnologiju. Upravo zbog toga smo se odlučili da logo DBS-a bude baziran na crnoj, sivoj, plavoj i beloj boji.

Ista paleta boja je odabrana i za novu Internet stranicu, a zadržali smo i prepoznatljivu crvenu. Crvenu vidimo kao snagu i odabrana je kako bi akcentovala našu ponudu. Sama Internet stranica prati savremene trendove u kontekstu dianmičnosti i dizajnirana je tako da svi naši postojeći i budući poslovni saradnici lako dođu do željenih informacija. 

Posebnu pažnju bismo posvetili novom odeljku „Aktuelno“, u okviru koga ćete moći da se upoznate sa Vestima o našem poslovanju. 

Odeljak će obuhvatiti i Blog pomoću koga ćete moći da se informišete o aktuelnostima, trendovima i inovacijama u okviru naše delatnosti poslovanja, ali i da dobijete odgovore na pitanja sa kojima se često susrećemo.