Aktuelno

Adria Security Summit 2021, vodeća godišnja konferencija i izložba u oblasti bezbednosti u jadranskoj regiji, je održan u Belexpocentar-u u Beogradu od 13. do 14. oktobra. DBS je sa velikim zadovoljstvom ove godine učestvovao i bio dijamantski sponzor.

Na štandu smo predstavili novu granu industrije, Building Management Systems – BMS, koja se od 2020. godine nalazi u našem porfoliu usluga. Posetiocima je bila predstavljena hardverska i softverska komponenta BMS-a, a za sva pitanja su im na raspolaganju bili naši stručnjaci. Vršili smo i promociju AXIS proizvoda, našeg partnera proizvođača najsavremenijih bezbednosnih rešenja. Ovoga puta, fokus je bio na opremi koja se koristi za zaštitu perimetra.

Imali smo zadovoljstvo da se sretnemo sa postojećim i potencijalnim klijentima, kao i vendorima i proizvođačima opreme, sa kojima smo razgovarali o projektima i budućoj saradnji. Razmenjivali smo iskustva sa drugim učesnicima i imali priliku da obnovimo prijateljstva sa učesnicima iz drugih zemalja sa kojima se zbog epidemiološke situacije nismo skoro susreli.

Uzeli smo učešće i u izlaganju studija slučaja. Odlučili smo se da ove godine predstavimo rešenje za sistem video nadzora u JKP „Parking servis“, za šta smo dobili nagradu za izuzetnost – Exellence Award.

Bilo nam je veliko zadovoljstvo da učestvujemo u održavanju vodeće konferencije i izložbe u oblasti bezbednosti u regionu. Zahvaljujemo se organizatorima i sa nestrpljenjem očekujemo sledeću godinu i još jedno divno iskustvo!