Aktuelno

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je DBS odabran da bude dijamantski sponzor ovogodišnjeg Adria Security Summit-a.

Adria Security Summit (Powered by Intersec) je vodeća godišnja konferencija i izložba bezbednosnih i srodnih tehnologija u jadranskoj regiji koja će se održati od 13. do 15. oktobra 2021. godine u Belexpocentar-u u Beogradu.

Organizuje se sa ciljem da poveže menadžere bezbednosti i stručnjake iz oblasti sistema tehničke zaštite sa vlasnicima i ključnim donosiocima odluka u velikim kompanijama i malim i srednjim preduzećima. Ukoliko posetite Adria Security Summit bićete u mogućnosti da se među prvima upoznate sa novim trendovima, uslugama i proizvodima u oblasti tehničke i fizičke zaštite. Imaćete priliku da učite iz iskustva nekih od najuspešnijih i najinovativnijih menadžera iz kompanija širom sveta, da se upoznate sa veštinama, najboljom praksom, strategijama i vodećim proizvodima koje možete primeniti za prevazilaženje konkretnih bezbednosnih izazova, pretnji i rizika sa kojima se susrećete u vašem svakodnevnom radu. 

Više informacija o Adria Security Summit-u možete pronaći na www.adriasecuritysummit.com

Dođite da se upoznamo i pronađemo najbolje rešenje za Vašu bezbednost!