O NAMA

DBS - BEZBEDNOST PO MERI KLIJENTA

Naš tim čine stručnjaci sa bogatim znanjem i višegodišnjim iskustvom u projektovanju, ugradnji i održavanju sistema tehničke zaštite čiji je zajednički cilj da vam pruži vrhunsku uslugu u vidu integrisanih tehničkih sistema zaštite lica, imovine i poslovanja.

Kako bismo to postigli, naši timovi će proceniti rizike i potrebe za zaštitom lica, imovine i/ili poslovanja, saslušati vaše želje, a zatim, shodno dostupnim resursima i u skladu sa cost-benefit analizom, planirati, projektovati, ugraditi i održavati vaš integrisan sistem tehničke zaštite.

DBS DANAS – JEDNA OD NAJBRŽE RASTUĆIH
KOMPANIJA U OBLASTI
PRIVATNOG TEHNIČKOG
OBEZBEĐENJA

DBS u 2021. godini beleži:

 • više od 18 godina iskustva;
 • preko 100 zaposlenih stručnjaka sa odgovarajućim licencama;
 • preko 1000 zadovoljnih klijenata;
 • rast broja zadovoljnih klijenata u odnosu na prethodni period oko 17%;
 • 6000 kamera u jednom sistemu video obezbeđenja;
 • strateška partnerstva sa vodećim kompanijama i organizacijama;
 • proširen portfolio usluga – BMS i lizing.

DBS vrednosti

 1. Zaposleni – Naši zaposleni su naš najveći kapital i zato smo od osnivanja posvećeni njihovom profesionalnom razvoju i njihovoj bezbednosti.
 2. Klijenti – Zadovoljni klijenti su naš prioritet i predstavljaju našu pokretačku snagu te sve svoje kapacitete rado stavljamo u funkciju njihove bezbednosti i uspešnog poslovanja.
 3. Održivi razvoj – Nudimo rešenja koja omogućavaju sigurnu i budućnost efikasnijeg poslovanja i preciznog upravljanja, čime štedimo energiju i štitimo životnu sredinu.
 4. Okrenutost inovaciji – Odlučno tragamo za partnerima i inovativnim rešenjima koja stvaraju zajedničku budućnost za nas i za naše klijente.

INTEGRACIJA TEHNIČKIH SISTEMA ZAŠTITE

Integracija sistema tehničke zaštite je mogućnost da se pojedinačni elementi, procesi, ali i celokupni sistemi, međusobno povezuju u svrhu povećanja efikasnosti i efektivnosti bezbednosnih i radnih procesa, uštede i negovanja održivog razvoja.