DBS - BEZBEDNOST PO MERI KLIJENTA

Naš tim čine stručnjaci sa bogatim znanjem i višegodišnjim iskustvom u projektovanju, ugradnji i održavanju sistema tehničke zaštite I IT infrastrukture čiji je zajednički cilj da vam pruži vrhunsku uslugu u vidu integrisanih tehničkih sistema zaštite lica, imovine i poslovanja.
Kako bismo to postigli, naši timovi će proceniti rizike i potrebe za zaštitom lica, imovine i/ili poslovanja, saslušati vaše želje, a zatim, shodno dostupnim resursima i u skladu sa cost-benefit analizom, planirati, projektovati, ugraditi i održavati vaš integrisan sistem tehničke zaštite.

DBS

DBS DANAS – JEDNA OD NAJBRŽE RASTUĆIH KOMPANIJA U OBLASTI PRIVATNOG TEHNIČKOG OBEZBEĐENJA

DBS u 2021. godini beleži:

DBS vrednosti

01
Zaposleni

Naši zaposleni su naš najveći kapital i zato smo od osnivanja posvećeni njihovom profesionalnom razvoju i njihovoj bezbednosti.

02
Klijenti

Zadovoljni klijenti su naš prioritet i predstavljaju našu pokretačku snagu te sve svoje kapacitete rado stavljamo u funkciju njihove bezbednosti i uspešnog poslovanja.

03
o nama
Održivi razvoj

Nudimo rešenja koja omogućavaju sigurnu i budućnost efikasnijeg poslovanja i preciznog upravljanja, čime štedimo energiju i štitimo životnu sredinu.

04
o nama2
Okrenutost inovaciji

Odlučno tragamo za partnerima i inovativnim rešenjima koja stvaraju zajedničku budućnost za nas i za naše klijente.

Integracija sistema
tehničke zaštite

Integracija sistema tehničke zaštite je mogućnost da se pojedinačni elementi, procesi, ali i celokupni sistemi, međusobno povezuju u svrhu povećanja efikasnosti i efektivnosti bezbednosnih i radnih procesa, uštede i negovanja održivog razvoja.

01

Dostignite viši stepen bezbednosti povezivanjem različitih sistema tehničke zaštite u jedinstveni sistem kojim se lako upravlja!

Više informacija
01

Bezbednost

Bezbednost
02

Osigurajte kvalitet svog poslovanja integracijom sistema tehničke zaštite sa vašim poslovnim procedurama!

Više informacija
02

Kvalitet poslovanja

Kvalitet poslovanja
03

Odlučite se za integraciju sistema tehničke zaštite i smanjite potrebne materijalne i kadrovske resurse!

Više informacija
03

Ušteda

Ušteda